Суперфуд отримують шляхом перетирання у порошок висушеного листя шпинату. Хлорофіл, який міститься, у шпинаті, за своїм складом схожий на гемоглобін крові, тому легко засвоюється організмом людини і активізує процеси кровотворення, що сприяє забезпеченню киснем усіх органів та тканин. Унікальність шпинату полягає і у тому, що після обробки він зберігає усі корисні речовини та властивості. Суперфуд містить велику кількість вітамінів В3, В6, С, Е, К, Р, РР, Н, D та мінералів Fe, Ca, Mn, Se, Mg, Cu, Zn, I, а також бета-каротину, аскарбінової та фолієвої кислоти. Насичує організм поживними речовинами, виводить шлаки й токсини, уріпляє стінки судин, нормалізує тиск та зміцнює нервову систему.
Рекомендації щодо вживання: додавайте у страви або напої. 1/2 чайної ложки порошка 1-3 рази на день.
На 100 г: білки – 2,9 г, жири – 0,31 г, вуглеводи – 2 г, клітковина – 1,3 г. Калорійність – 22 Ккал