Графік роботи:

Будні: 10:00–19:00

Сб: 12:00–18:00

0
Мій кошик
Укр
Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань

В наявності
Артикул: 101
740 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
%
Увійти для відображення накопичувальної знижки

Самовивіз з нашого магазину — безкоштовно.

«Нововю поштою» по Україні — 35 грн.

Кур'єром по Києву — 35 грн.

Більше інформації про доставку

  • Готівкою при отриманні
  • Кредитною карткою
  • Оплата частинами ПриватБанк та monobank

Гарантія від виробника 12 місяців.

Опис

Псилліум - це волокно, отримане з рослини Подорожника блошного, яке здатне зв'язуватися з жирними кислотами та холестерином, що споживаються з їжею. У клінічному аспекті псилліум використовується як проносний, а саме, агент, що має проносний ефект за рахунок збільшення калової маси; є м'яким проносним, порівнянним з хімічними засобами. Також при вживанні псилліуму спостерігається деяке зниження рівня глюкози, що може бути корисним для хворих на цукровий діабет. Ефект не є потужним, але діє протягом усього прийому порошку. Припинення прийому псиллиума призводить до припинення зниження рівня глюкози, що застосовується швидше до всіх розчинних харчових волокон. Тривалі дослідження з використанням псиллиума не виявили зниження ваги , отже, не може використовуватися як засіб корекції ваги. . Псилліум здатний злегка знижувати апетит при прийомі у високих дозах, але цей вплив не можна назвати сильним. Мінімальну дозу, 5 г Псиліум, приймають один раз під час їжі, запиваючи рідиною (200мл води або більше), при бажанні він може прийматися при кожному прийомі їжі; приймати псилліум з їжею не обов'язково, але запивати його водою рекомендується. Одноразовий прийом доз до 30 г допустимий за умови запивання великою кількістю води (у таких випадках близько 500 мл). Якщо використовувати псиллиум з метою утворення калових мас, щоденний прийом дози в 15 г (тричі на день по 5 г) буде відповідною вихідною точкою, потім доза може бути зменшена або збільшена залежно від стану організму. Використовують люди псилліум які дотримуються Безглютенової дієти, додаючи його в тісто замість борошна. Не маючи ні смаку, ні запаху, він не зіпсує випічку. Головна властивість псилліуму, що робить його найважливішим інгредієнтом низьковуглеводної та безглютенової випічки, — його здатність вбирати вологу і перетворюватися на гелеподібну масу. Саме тому важливо, щоб маса вийшла однорідною, як гель, а не «розшаровувалася». Один грам борошна з псиллиума вбирає 45 мілілітрів води, тобто псиллиум може поглинути об'єм рідини в 45 разів, що перевищує його власний.

Новий відгук або коментар
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Вгору